Exposició itinerant

Aquari L'exposició itinerant del projecte LIFE BASSES s'ha realitzat com una eina informativa per a la població sobre la importància de la Xarxa Natura 2000 per a la conservació de la biodiversitat i, alhora, sobre el funcionament i ecologia de les basses temporals de Menorca i la necessitat de conservar-les.

Aquesta exposició mòbil consta de vuit plafons informatius, material audiovisual, un aquari amb organismes vius que recrea l'ambient d'una bassa, i recursos didàctics per als escolars.

Durant els anys 2008 i 2009 va ser exposada a sis municipis de Menorca, i ha tingut en total uns tres mil visitants. Els detalls de la ruta itinerant i el nombre de visites registrat als diferents municipis de l’illa es poden consultar a la taula adjunta.

L'exposició ara està a les dependències del Consell Insular de Menorca, a disposició dels col·lectius que la vulguin sol·licitar. Per a reservar-la es pot fer a través del telèfon 971.356251, a través d’aquest web o bé escrivint a: life.basses@cime.es .

En aquest apartat podeu descarregar alguns materials de l'exposició en format pdf.

A l'enllaç següent pots veure l'audiovisual ''Cicle anual d'una bassa temporal'': http://www.youtube.com/watch?v=QQRX6ccZZeg